Читај ми!

Хоћу и ја у Тарантинов филм

Искуство које прижељкује Џозеф Гордон Левит је сарадња са редитељем Квентином Тарантином. Млади глумац труди се свим силама да се нађе на списку ангажованих на снимању филма „Ослобођени Ђанго“, који ће као сценариста и редитељ потписати Тарантино.

Глумац Џозеф Гордон Левит преговара о глумачком ангажману у остварењу Квентина Тарантина Ослобођени Ђанго (Django Unchained).

Иако аутори нису открили много о новом филму познатог редитеља, познато је да је централни лик роб који жели да ослободи своју жену из канџи власника плантаже у Мисисипију.

Још није познато коју улогу ће добити Гордон Левит, пише часопис Вaрајети (Variety).

Млади глумац је, иначе, ових дана у жижи медијске пажње због наводне везе с колегиницом Скарлет Јохансон, након што је виђен како се с њом љуби.

Домаћој публици најпознатији је по улози Томија у серији Трећи камен од Сунца, а био је запажен у филму 50/50 и научнофантастичном хиту Почетак.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво