Читај ми!

Стигао трејлер Анђелининог првенца

Како се Анђелина Џоли снашла у улози редитељке публика може да наслути гледајући трејлер за филм „У земљи крви и меда“. Ипак, коначан суд о љубавној причи Србина и муслиманке у време рата у Босни моћи ће да се да тек након премијере 23. децембра.

Промотивни трејлер за редитељски деби У земљи крви и меда Анђелине Џоли напокон је стигао!

Публици је пружен мали увид у то како је у филму обрађена тема љубави у ратним временима. Смењују се романтичне и ратне сцене љубавне приче између Србина и муслиманке које раздваја рат у Босни 1992. године.

Крилатице филма „Љубав може променити шта желимо" и „Рат може променити ко смо", такође се појављују у трејлеру.

Прво играно остварење оскаровке изазвало је бурне реакције у БиХ прошле године. Група жена које су жртве рата негодовале су сматрајући да филм представља увреду за њих јер говори о жени која се заљубљује у свог непријатеља. Са друге стране, министар је повукао дозволу за снимање филма Џолијевој.

У то време, позната глумица је замолила све да се уздрже од критика док не погледају коначну верзију филма.

„Има много обрта који упућују на осетљиву природу односа међу главним ликовима и они ће бити откривени када филм почне да се приказује", изјавила је Анђелина.

Оскаровка се одлучила да у филму ангажује глумце са простора бивше СФРЈ како би што аутентичније изнели причу чији је она аутор.

Главне улоге тумаче Зана Марјановић, Горан Костић и Раде Шербеџија, а остварење почиње да се приказује у америчким биоскопима 23. децембра.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво