Читај ми!

Кад рум помути ум

Полу Кемпу више није интересантан живот у Њујорку, па одлучује да прихвати посао у Сан Хуану и види у чему уживају Порториканци. „Апсолутно ништа у умереним количинама“ је концепт који ће брзо прихватити... У филму "The Rum Diary" Бруса Робинсона опасности рума искусиће Џони Деп, Амбер Херд, Ђовани Рибиси и други.

Филм The Rum Diary биће још једна прилика да се уверимо због чега је Џони Деп међу најтраженијим глумцима.

Деп тумачи улогу новинара Пола Кемпа, који је алтер его Хунтера С. Томпсона, аутора романа по којем је остварење снимњено.

За адаптацију и режију филма најављеног речима: „Дођите да видите лудило. Останите на пићу" заслужан је Брус Робисон.

Буџет од 45 милиона евра осим одличне екипе гаранција је да публици неће бити досадно током 120 минута луде забаве заливене румом током касних педесетих година 20. века. 

Прича о новинару из Њујорка почиње када се због посла у новинама у Сан Хуану Кемп сели у Порторико.

Брзо се прилагођава локалном начину живота који подразумева велике количине пића, лумповање, заљубљивање и разне вeће и мање невоље.

Боравак у новој средини додатно ће зачинити мистериозна плавуша, а Кемп ће видети како изгледа када апсолутно ништа не ради у умереним количинама...

Поред Џонија Депа, глумачку екипу чине Арон Екхарт (играо у филмовима The Rabbit Hole, Мрачни витез), млада глумица Амбер Херд, Мајкл Рисполи, Ђовани Рибиси (запажене улоге имао у остварењима Аватар, Спасавање редова Рајана, Изгубљени у преводу, а публици је познат и као брат Фиби Буфе у серији Пријатељи) и други.

У биоскопе широм света остварење The Rum Diary стиже 28. октобра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се