Читај ми!

Кејџ у римејку филма „Црни лептир“

Нови глумачки изазов за Николаса Кејџа је улога писца који склапа фатално пријатељство са скитницом у римејку француског психолошког трилера „Црни лептир“. Глумац Брајан Гудмен режираће филм, а снимање ће почети почетком 2012. године у Немачкој.

Глумац Николас Кејџ играће у римејку психолошког трилера Црни лептир (Black Butterfly), првом филму на енглеском језику који ће продуцирати немачка продукцијска кућа "Bavariapul".

У пројекту вредном 13 милиона долара, Кејџ ће глумити заједно са немачком глумицом Вероником Ферес, а тумачиће улогу Пола, писца који склапа фатално пријатељство са скитницом Џеком.

Римејк је базиран на француском ТВ филму Црни лептир (Papillon Noir) из 2008. године, у којем су глумили Стефани Фрајс и бивши фудбалер Ерик Кантона.

Снимање филма који ће режирати глумац Брајан Гудмен, почеће почетком 2012. године у Немачкој.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се