Читај ми!

У сусрет „Грин скрин фесту“

„Шума и шумски екосистеми“ биће централна тема овогодишњег „Грин скрин феста“ који ће се одржати од 14. до 16. новембра у Центру „Сава“. У склопу најаве манифестације 20. октобра биће приказана најбоља остварења са прошлогодишњег фестивала међу којима и Оскаром награђен филм „Залив“.

Организатори Међународног фестивала еколошког филма „Грин скрин фест" (Green Screen Fest) најавили су да ће грађани Београда 20. октобра од 16 часова бити у прилици да у биоскопу „Шумадија Палас" погледају победничке, аматерске и кратке филмове са прошлогодишњег фестивала.

У склопу најаве овогодишњег фестивала, који ће се одржати од 14. до 16. новембра у Центру „Сава", организатор фестивала - Центар за унапређење животне срдине, истакао је да ће у четвртак бити приказанo остварење Залив, које је добитник Оскара за најбољи документарни филм 2009. године.

Фестивал се одржава уз подршку министарства за културу Србије и Секретаријата за заштиту животне средине града Београда.

Централна тема фестивала ове године је „Шума и шумски екосистеми" у складу са годином шума, па ће публика на овој манифестацији имати прилике да види, поред ауторских, аматерских филмова, ТВ емисија и репортажа, и 14 документарних филмова страних аутора на тему заштите животне средине.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се