Читај ми!

Скарлет има само једну ману - превише је секси!

На аудицији за филм „Мушкарци који мрзе жене“ глумица Скарлет Јохансон је просто бриљирала, али је насловну улогу ипак добила Руни Мара. Према оцени редитеља Дејвида Финчера, Скарлет је превише секси и гледаоци би једва чекали да се скине.

Згодна и талентована глумица Скарлет Јохансон није добила улогу у филму Мушкарци који мрзе жене, јер је редитељ, наводно, мислио да је превише секси.

Иако је тада на аудицији млада глумица била изванредна, улогу главне јунакиње Лизабет Саландер у филму ипак игра Руни Мара, јер је редитељ Дејвид Финчер мислио да би Скарлет људе асоцирала на секс и да би „једва чекали да скине одећу са себе".

„На аудицију су долазили људи из целог света, из Аустралије и са Новог Зеланда. Неки су били невероватно добри, Скарлет је била сјајна, све је било одлично. Али када видите Скарлет, не можете да дочекате да скине одећу. Покушавам свима да објасним да Лизабет није таква", рекао је Финчер.

Пре него што је видео Мару, редитељ је бринуо да можда никада неће пронаћи глумицу за насловну улогу.

„Већ сам почео да мислим како тражим особу која не постоји", рекао је Дејвид, међутим, онда се Мара појавила и био је потпуно одушевљен.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се