Читај ми!

Стигло „Непобедиво срце“

Екранизација трећег романа Мир Јам чију режију потписује Здравко Шотра стигла је вечерас до гледалаца РТС-а. У питању је „Непобедиво срце“, прича о немогућој љубави између сиромашног младића и богате наследнице. Глумачки тандем чине Слобода Мићаловић-Ћетковић и Иван Босиљчић.

После серија рекордне гледаности Рањени орао и Грех њене мајке, од вечерас сваке суботе после Дневника, почиње приказивање епизоде серије Непобедивог срца.

Нови пројекат поново инспирисан литературом српске књижевнице Милице Јаковљевић - Мир Јам доноси 15 епизода са истом ауторском и глумачком екипом у продукцији РТС-а и „Кошутњак филма".

„Већ прва серија Рањени орао показала је да се човек може изборити за вредности које су данас потиснуте, а то су породични односи и љубав. То је добро примљено па смо наставили са екранизацијом романа Мир Јам", рекао је гостујући у Дневнику РТС-а редитељ серије Здравко Шотра.

Прича о немогућој љубави сиромашног младића и богате наследице смештена је у тридесете године прошлог века.

„Другачија је прича потпуно од ранијих серија, а глумачки тандем је исти као у Рањеном орлу, то су Слобода Мићаловић-Ћетковић и Иван Босиљчић", додао је Шотра.

Редитељ очекује успех и ове серијом, а добрим показатељем сматра радост са којом су глумци прихватили рад на снимању.

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво