Читај ми!

Три мускетара у три-де свету

Тројици легендарних мускетара у мисији спречавања рата, који прети целој Европи, придружиће се четврти, знатно млађи и несташнији младић. Нова екранизација чувене авантуре „Три мускетара“ Александра Диме, а у режији Пола Андерсона пред српску публику стиже 19. октобра у Дому синдиката.

Филм Три мускетара (Three Musketeers) у режији Пола В. С. Андерсона биће премијерно приказан 19. октобра у Дому синдиката, најавио је дистрибутер „Так".

У новој екранизацији чувеног романа Александра Диме, по сценарију Алекса Литвака и Ендрјуа Дејвиса, играју Логан Лерман, Мила Јововић, Орландо Блум, Кристоф Валц, Метју Мекфедин, Лук Еванс, Реј Стивенсон и други.

Дартањан (Логан Лерман), младић усијане главе, удружује се са три враголаста мускетара у овој три-де авантури.

Заједно морају да зауставе злог кардинала Ришељеа (Кристоф Вaлц) и уђу у окршај са двоструким агентом, фаталном Миледи (Мила Јововић) и њеним налогодавцем, војводом од Бакингема (Орландо Блум), како би спречили пад француске круне и рат који прети целом континенту.

Дистрибутерска кућа „Так" промовисаће филм у понедељак, 17. октобра, у клубу „Стефан Браун".

Посетиоци ће бити у прилици да уживају у умећима мачевалаца клуба „Победник", служиће се „Kампари", чије је заштитно лице Мила Јововић, а сав приход од продаје улазница за премијеру иде у хуманитарне сврхе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво