Читај ми!

Шербеџија опет главни негативац!

Други део филма „96 сати“ доноси неочекивани обрт - сада је Лајам Нисон отет, а његова ћерка покушава да га спаси. Ролу главног негативца Мурада, оца отмичара кога је у првом делу убио Лајамов лик, тумачиће Раде Шербеџија.

Глумац Раде Шербеџија глумиће негативца у наставку филма 96 сати (Taken) чије ће снимање почети крајем месеца у Турској и Француској.

Како преноси Холивуд рипортер, Шербеџија ће глумити Мурада, оца отмичара кога је у првом делу убио лик Лaјама Нисона. Мурад је описан као осветољубив човек који издаје наређења, али их не слуша. Када Мурад отме Брајана Милса (Нисон) и његову жену, њихова ћерка одлучује да их избави.

У филму, који ће се у биоскопима појавити у октобру 2012. године, глуме још и Фамке Јансен и Меги Грејс. Филм ће режирати Оливије Мегатон.

Француски филмаџија Лик Бесон, који је написао сценарио заједно са Робертом Марком Каменом (Смртоносно оружје 3, Пети елемент, Транспортер 1 и 2) продуцираће филм.

Њих двојица су написала сценарио и за први део филма који је 2008. године био изненађење на биоскопским благајнама где је зарадио 224 милиона долара.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво