Читај ми!

Моја недеља са Мерилин

Екранизација недељу дана живота легендарне секс-бомбе добила је трејлер, а ускоро ће имати и биоскопску премијеру. У питању је филм о боравку Мерилин Монро у Великој Британији за време којег пролази кроз тренутке среће и туге у друштву Колина Кларка, на чијим је мемоарима остварење базирано.

Управо је објављен трејлер за нестрпљиво очекивани филм Моја недеља са Мерилин у којем Мишел Вилијамс тумачи лик фаталне заводнице.

Остварење којем се већ прогнозира добијање Оскара базирано је на мемоарима Колина Кларка. Кларк (Еди Редмејн) је био пратилац Монроове за време њеног боравка у Британији 1957, када је снимала филм The Prince and the Showgirl.

У том периоду, њен муж, сценариста Артур Милер, са којим је дошла на медени месец, напушта Уједињено Краљевство и враћа се у САД, па Мерилин остаје у Кларковом друштву.

Критичари већ хвале савршен приказ контраста у филму између заносне Мерилин на сцени и очајне Норме Џин у приватности.

Поред Кенета Бране, који тумачи лик Лоренса Оливијеа, Мерлинкиног партнера у The Prince and the Showgirl, у филму се појављују и Џуди Денч, Ема Вотсон и Доминик Купер.

Филм је премијерно приказан на Филмском фестивалу у Њујорку пре неколико дана, а публика широм света моћи ће да провери да ли је режисер Сајмон Кертис успео да открије део личности славне глумице следећег месеца, када ће остварење започети биоскопски живот.

До тада, погледајте трејлер за филм The Prince and the Showgirl и упоредите колико је уверљиво приказана холивудска икона тог доба.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво