Читај ми!

Навали народе, само за љубитеље комедије и акције!

После само једне пијане ноћи, живот двојице пријатеља ће се потпуно променити када се пробуде у замењеним телима. Комедија „Буди мало ја“ од сутра ће се наћи на редовном репертоару домаћих биоскопа. Истога дана биоскопски живот започиње и остварење „Челична борба“, акциона прича са Хјуом Џекменом која има елементе научне фантастике.

Филмови Буди мало ја (The Change Up) редитеља Дејвида Добкина и Челична борба (Real Steel) Шона Левија од сутра ће бити на редовном репертоару домаћих биоскопа, најавио је дистрибутер „Тарамаунт".

Комедија Буди мало ја рађена је по сценарију Џона Лукаса и Скота Мура, који стоје иза остварења Мамурлук у Вегасу.

Рајан Рејнолдс и Џејсон Бејтман играју најбоље пријатеље, Мича и Дејва, који су расли заједно, али су се временом удаљили један од другог.

Док је Дејв презапослени адвокат, муж, отац троје деце, Мич је остао неожењен, дечак заробљен у телу одраслог човека који се никад није суочио с одговорношћу.

За Мича, Дејв има све - прелепу жену Џејми (коју глуми Лесли Ман), децу која га обожавају и добро плаћен посао у престижној адвокатској фирми, а Дејв са друге стране мисли да је Мичов живот без стреса, обавеза и последица остварење сна.

После једне пијане ноћи, њихов живот ће се окренути наглавачке кад се пробуде у замењеним телима.

„Пропали боксер" Хју Џекмен

Челична борба је снажна и узбудљива акциона прича смештена у блиску будућност, где је бокс постао „хај-тек" спорт.

Прослављени глумац Хју Џекмен тумачи лик Чарлија Кентона, пропалог боксера који је изгубио шансу да освоји титулу пре него што су челични роботи, тешки једну тону и високи два и по метра, преузели ринг.

Сада, као обичан промотер, Чарли зарађује мало, те ће се невољно удружити са сином Максом (Дакота Гојо) кога није видео годинама, како би створио и тренирао шампиона.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво