Читај ми!

Чак међу „плаћеницима“ у Бугарској

Глумачкој екипи која у Софији снима наставак остварења „Плаћеници“ придружио се Чак Норис. Аутори обећавају да ће тим елитних ратника предвођених Силвестером Сталонеом, као и њихови супарници, овог пута публици опасно убрзати пулс.

Познати амерички глумац Чак Норис, допутовао је у Софију где се придружио својим холивудским колегама у снимању другог дела филма Плаћеници (The Expendables).

Снимање акционог остварења са буџетом од више од 100 милиона долара почело је пре неколико дана у луксузној софијској четврти Бојана.

Осим Нориса, у филму ће глумити и Силвестер Сталоне, Џејсон Стejтам, Жан-Клод ван Дам, Арнолд Шварценегер, Брус Вилис, Мики Рурк.

Сталоне је раније изјавио да због већег буџета другог дела филма, гледаоци могу очекивати много боље акционе сцене.

За разлику од првог дела који је режирао Сталоне, режију наставка приче о тиму елитних ратника потписаће Сајмон Рос, аутор филмова Летећа тамница, Механичар, Лара Крофт.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво