Читај ми!

Ајкуле вребају и дању и ноћу

Савршен викенд у породичној кући на језеру брзо ће се претворити у најгору ноћну мору. Група пријатеља ће се суочити са највећим воденим убицама, ајкулама. Филм „Ноћ ајкула три-де“, америчког редитеља Дејвида Р. Елиса од 6. октобра биће на редовном репертоару домаћих биоскопа.

Амерички хорор Ноћ ајкула три-де (Shark Night 3D) редитеља Дејвида Р. Елиса од 6. октобра наћи ће се на редовном репертоару домаћих биоскопа, најавио је дистрибутер "Millenium Film&Video".

Сара са пријатељима стиже у породичну кућу поред језера у Луизијани, очекујући да ће се сви добро забавити током викенда.

У једном тренутку звезда фудбалског тима, Малик (Синква Волс), једва излази из сланог језера и то без руке. Како би повређеног Малика што пре одвели у болницу млади људи крећу глисером преко језера.

Изненада, на пола пута глисер се поквари, пријатељи који су свесни да без лекарске помоћи младић неће моћи много да издржи, схватају да не могу да позову помоћ и да су окружени крволочним ајкулама...

У филму играју Сара Пакстон, Дастин Милиган, Крис Кармак и други.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 25. мај 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије