Читај ми!

Сигорни Вивер и у наставку „Аватара“

Упркос томе што докторка Грејс Августин умире у првом делу филма „Аватар“, глумица која је тумачила њен лик, Сигорни Вивер појавиће се и у наставку приче о ванземаљском народу Нави. У научној фантастици нико не умире, вратићу се, тврди вишеструко награђивана уметница.

Глумица Сигорни Вивер потврдила је да ће играти и у наставку блокбастера Џејмса Камерона Аватар.

Докторка Грејс Августин, лик који је Сигорни тумачила у причи о ванземаљској цивилизацији Нави, умрла је у првом делу научно-фантастичне сензације из 2010. године, али је глумица открила да Камерон ипак планира да је на неки начин врати у филм.

„Не брините. Ја ћу се вратити. Џејмс каже да нико не умире у научној фантастици", рекла је Вивер, преноси сајт Диџитал спај.

Виверова је најавила да ће снимање Аватара 2 почети током наредне године.

Популарну глумицу публика ће ускоро моћи да види и у новом трилеру Отмица (Аbduction), Џона Синглтона, у којем јој је партнер звезда вампирске саге Сумрак, Тејлор Лаутнер.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво