Читај ми!

Филмска прича о „Перл џему“

Хаос који је пратио састав „Перл Џем“ након стицања популарности, чак и највернијим фановима непознати детаљи, необјављени материјали, интервјуи и још много тога нашло се у документарном остварењу "Pearl Jam Twenty" који ће бити приказан 20. септембра у домаћим биоскопима „Колосеј“ и „Стер синемас“.

Документарни филм Perl Jam Twenty, редитеља Камерона Кроуа, о бенду „Перл џем" (Pearl Jam) биће приказан 20. септембра у биоскопима „Колосеј" и „Стер синемас", најавио је домаћи дистрибутер „МегаКом филм".

Снимљен поводом 20 година постојања славног бенда, филм садржи делове до сада необјављеног видео-материјала и нових интервјуа са члановима, као и снимке са њихових концерата.

Pearl Jam Twenty приказује почетке бенда, хаос који је настао убрзо након што су постали славни, њихов корак уназад и рад на стварању круга поверљивих и блиских људи који су помогли у стварању заштићене средине у којој је бенд могао да ради.

Филм слави слободу, која је бенду омогућила оно до чега им је одувек било највише стало, да такви какви јесу, стварају музику, поштујући своје фанове.

Редитељ Кроу био је у том унутрашњем кругу, који је бенд пратио од самог почетка, те су му Еди, Џеф, Стоун и Мајк дали дозволу да искористи архиву и објави причу коју нико, осим њима најближих, не зна.

Филм прати албум Twenty за који је нумере изабрао сам Кроу, а који ће се у продаји наћи почетком октобра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара