Читај ми!

Како стиже све то да уради?

Брачни пар Реди, захваљујући густом распореду, не зна шта је досада. Ричард се бори са изазовима новог радног места, а Кејт због пројекта мора често на службени пут, са децом скоро да се не виђају. Као кап у препуној чаши стиже шармантни Џек Абелхамер. У комедији "I Don't Know How She Does It" играју Сара Џесика Паркер, Грег Кинир и Пирс Броснан.

Кејт Реди (глумица и продуценткиња Сара Џесика Паркер, најпознатија по улози Кери Бредшо из серије и филмова Секс и град) је посвећени стручњак за финансије у бостонској престижној фирми.

После напорног радног дана - ноћу - мора да надокнади све што је пропустила док није била код куће и проведе мало времена са супругом Ричардом и двоје мале деце.

Ситуација у породици Реди додатно се закомпликовала када је Ричард (Грег Кинир, познат по улогама у филмовима Добро да боље не може бити, Били смо војници, Дар од Бога) изгубио посао.

 Бескрајном балансирању између пословних и приватних обавеза, осим Кејт, прибегава и њена најбоља другарица Алисон (Кристина Хендрикс), али не и Момо (Оливија Ман) која се ужасава мале деце.

Вест о великом пројекту због којег би морала често да путује у Њујорк, долази у исто време када и одлична понуда за Ричарда.

Брачни пар Реди улаже последње атоме снаге да би ситуација била под контролом, а деца што мање трпела због одсуства родитеља.

Нови заплет стиже са шармантним Џеком Абелхамером (Пирс Броснан) који за Кејт представља још једно искушење...

Режију комедије Не знам како то ради (I Don't Know How She Does It) потписује Даглас Мекграт. Биоскопски живот у свету филм је започео 16. септембра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво