Моника Белучи: Не плашим се година

Глумачке и музичке звезде из дана у дан освајају венецијански Лидо где се одржава 68. филмски фестивал. Након Џорџа Клунија, стампедо и новинара и публике изазвале је Моника Белучи. У ексклузивном интервјуу за РТС, једна од најлепших жена света говори о свом новом филму, али и односу према старењу.

Појављивање Монике Белучи у јавности, увек је вансеријски догађај. На Мостру је стигла са супругом и колегом Венсаном Каселом.

Једно другом су конкуренција, јер глуме у различитим филмовима који се такмиче за Златног лава.

Белучијева игра у љубавној драми француског ветерана Филипа Гарела Врело лето. Уместо интригантне анализе мушко-женских односа, пред гледаоцима се нашла тривијална љубавна прича испраћена чак и звиждуцима.

Ипак, то није умањило еуфорију која је владала због Белучијеве, а чије су смеле сцене у филму многе заинтригирале.

У ексклузивном интервју за РТС, Белучијева је на питање новинарке Сандре Перовић да ли су јој досадиле улоге заводница, укључујући и филм Филипа Гарела, рекла да јој нису досадиле.

„Не, јер можете бити заводљиви на толико различитих начина. Лик који тумачим је веома комплексан. Може се описати као неко ко жели да буде у центру пажње - стално обожаван," рекла је Белучијева.

На питање да ли се некада осећа непријатно док снима провокативне сцене, глумица је дала занимљив одговор.

„Ако бих се тако осећала, онда то не бих ни радила. Када пристанем на такве сцене, знам да ће бити лепе, романтичне. Осећам се заштићено од стране редитеља," рекла је Моника.

„Носим се са својим годинама. Имам двоје деце која расту и нормално је да сам и ја старија. То је део игре. У исто време је и интересантно за глумицу, јер са годинама постаје занимљива на један другачији начин," одговорила је глумица на питање да ли се плаши година.

И док Белучијевој подстрек даје Венсан Касел, Мадону су у филмским амбицијама подржали бивши мужеви Шон Пен и Гај Ричи.

Судећи по слабим критикама, да је филм W.I. о преиспитивању романсе несуђеног британског краља Едварда VIII са америчком распуштеницом Волис Симпсон преамбициозан и да има елемената кича, Мадона је ипак остала само краљица попа, не и покретних слика.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
23° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се