Читај ми!

„Опасан“ мрак стиже у биоскопе

После новог хорора из радионице мајстора страве Гиљерма дел Тора плашићете се мрака. Од 25. августа филм „Не плаши се мрака“, са Кејти Холмс и Гајем Пирсом, утериваће страх у кости и домаћој публици.

Не плаши се мрака (Don't Be Afraid of the Dark), хорор филм чију продукцију и сценарио потписује познати редитељ Гиљермо дел Торо, а у главним улогама се појављују Кејти Холмс и Гај Пирс, стиже у домаће биоскопе 25. августа.

Остварење је римејк истоименог култног америчког филма из седамдесетих, који је оставио велики утисак на мексичког редитеља док га је гледао као дете.

Иако познат по остварењима са мрачном атмосфером (Ђавоља кичма, Панов лавиринт, Хелбој), Дел Торо је режију римејка препустио дебитанту Троју Никсону, афирмисаном стрип-аутору.

Прича филма Не плаши се мрака прати девојчицу која се са оцем и његовом новом девојком сели у велику кућу. Иако јој одрасли не верују, она открива да је кућа поседнута застрашујућим створењима која желе да она постане једна од њих.

Америчка комисија за рејтинг филмова оценила је Не плаши се мрака као „савршено страшан филм", а Гиљермо дел Торо, познат по наклоности коју гаји према страху, рекао је: „То је као сексуални импулс. Ако волите високе потпетице, допашће вам се и хорор".

Никсонов режисерски, али и Кејтин хорор деби биће на редовном репертоару београдског биоскопа „Колосеј" и новосадског биоскопа „Арена синеплекс".

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије