Читај ми!

„Каубоји и ванземаљци“ стижу у биоскопе

Научнофантастични вестерн са Данијелом Крејгом и Харисоном Фордом у главним улогама од сутра постаје део редовног репертоара биоскопа „Колосеј“, „Стер“ и „Рода“ у Београду, као и биоскопа „Арена“ у Новом Саду.

Ново остварење продуцента Стивена Спилберга Каубоји и ванземаљци, у режији Џона Фавра, биће од сутра на репертоару београдских биоскопа „Колосеј", „Стер" и „Рода" и „Арена" у Новом Саду, најавио је дистрибутер „Тарамаунт".

Каубоји и ванземаљци је мешавина класичног вестерна и научнофантастичног филма о инвазији ванземаљаца.

Врхунска филмска ауторска екипа - Спилберг, Рон Хауард, Брајан Грејзер, Алекс Курцман и Роберт Орци створила је нови жанр акционог трилера који ће публику одвести на Дивљи запад, где ће усамљени каубој повести буну против терора који стиже изван планете.

Према синопсису, година је 1873, територија Аризоне, а Данијел Крејг игра странца, који се не сећа своје прошлости и наилази на несрећни пустињски град Абсолушн. Једини траг о прошлости је мистериозни оков на његовој руци...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво