Читај ми!

Џерард Батлер као Еф-Би-Ај агент

Бившег агента Еф-Би-Аја који ради као зидар борба против гангстерске банде враћа у стару службу. У трилеру, екранизацији бестселера "The Bricklayer", који је написао некадашњи Еф-Би-Ај агент, главну улогу тумачиће Џерард Батлер.

Шкотски глумац Џерард Батлер играће у трилеру по бестселеру "The Bricklayer", роману који је написао Ноа Бојд, објавио је Холивуд рипортер.

Батлер ће играти бившег агента Еф-Би-Аја Стива Вејла, који после напуштања федералне службе, ради као зидар у Чикагу где га Биро проналази и позива у помоћ у борби против гангстерске банде.

У заплету се помиње и жена која је заменик директора Еф-Би-Аја и задужена je за сарадњу са Вејлом. Глумица која ће њу играти још није одабрана.

Роман "The Bricklayer" објављен је у јануару 2010. године, а име Ноа Бојд је псеудоним бившег агента Бироа Пола Линдсија.

Џерард Батлер је познат по улогама у филмовима 300: Битка код Термопила, Кориолан, Фантом из опере, Грађанин опасних намера и Гола истина.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво