Читај ми!

Још филмова под ведрим небом

Београђани ће и током августа моћи да уживају у филмској магији на отвореном. На више локација у српској престоници пројекције ће имати велики филмски класици попут „Било једном на дивљем западу“, „Доручак код Тифанија“, „Празник у Риму“, „Дипломац“, „Неки то воле вруће“, „Певајмо на киши“.

Програм бесплатних летњих биоскопа широм Београда, под називом "Film street", наставља се и током августа, најавили су организатори из београдске Канцеларије за младе.

Цветни трг, Калемегдан, парк Мањеж, Скадарлија, Косанчићев венац, Страхињића Бана, Пристаниште код Бетон хале, угао улица Милутина Бојића и Палмотићеве и Чубурски парк неке су од локација на којима Београђани могу да уживају у филмским класицима.

Током августа на програму ће бити филмови Грађанин Кејн, Било једном на дивљем западу, Кабаре, Доручак код Тифанија, Празник у Риму, Дипломац, Таксиста, Неки то воле вруће, Певајмо на киши, Дивља хорда, Ватрене улице, До последњег даха, Лифт за губилиште, Осми путник, Велико плаветнило и многи други. 

Посетиоци који су заинтересовани да сазнају тачне датуме и места у граду на којима ће се одржавати пројекције одређених филмова, као и друге детаље у вези са програмом могу да посете сајт kancelarijazamlade.rs/filmstreet/index.php.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара