Читај ми!

Још Вајатових мајмуна у будућности?

Франшиза „Планета мајмуна“ могла би добити још један наставак. Охрабрен одличним првим реакцијама на остварење о борби мајмуна за превласт на Земљи, Руперт Вајат жели да искористи идеје које је добио правећи филм „Планета мајмуна: Почетак“.

Редитељ Руперт Вајат, чији је филм Планета мајмуна: Почетак био најгледанији прошлог викенда у северноамеричким биоскопима, рекао је да је заинтересован да сними наставак, пренео је Би-Би-Си њуз (Bi-Bi-Si news).

„Реакција на филм је била тако снажна да се надам да ћемо га поново радити", рекао је Вајат.

„Толико тога се може урадити с тим, а ја имам много идеја", навео је 38-годишњи редитељ коме је Планета мајмуна тек други филм.

Прво Рупертово остварење је трилер The Escapist.

Радња Вајатовог филма одвија се пре оне приказане у Планети мајмуна из 1968. године са Чарлтоном Хестоном у главној улози.

Џејмс Франко, Фрида Пинто, Џон Литгоу, Брајан Кокс и Том Фелтон играју у новом филму чија је радња пренета у садашње време и одвија се у Сан Франциску.

Прича је у великој мери испричана из угла шимпанзе Цезара којег тумачи Енди Серкис.

Серкис се у улози шимпанзе појављује захваљујући технологији виђеној у Камероновом Аватару и у филмском серијалу Господар прстенова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво