Читај ми!

Џабе се угојио 14 килограма

Сигуран да је компанија "Fiore Films" искористила његово име да би привукла пажњу, а затим га оставила без велике улоге у филму "Gotti: In the Shadow of My Father", за коју се већ угојио 14 килограма, Џо Пеши је поднео тужбу против продуцената.

Холивудски глумац Џо Пеши тужио је продуценте филма "Gotti: In the Shadow of My Father" о мафијашкој породици Готи због кршења уговора, пренели су сајтови који прате филмску индустрију.

Добитник Оскара за „Добре момке" оптужује компанију "Fiore Films" да је искористила његово име да привуче пажњу на пројекат, а потом повукла понуду да он глуми мафијашког изнуђивача Анђела Руђера.

Глумац тражи три милиона долара колико му је било обећано.

Он наводи и да су му продуценти понудили другу, мању ролу у филму, за хонорар од милион долара „што је била понуда коју је могао да одбије".

Пешијев адвокат је навео и да се његов глумац угојио скоро 14 килограма како би што верније дочарао лик Руђера, пријатеља из детињства Џона Готија Старијег.

Шеф продуцентске куће "Fiore Films", Мајк Фјоре, изјавио је за Entertainment Weekly, да се Пеши сам повукао кад је Ник Касаветес одустао од режије.

Филм "Gotti: In the Shadow of My Father" режираће оскаровац Бари Левинсон, а глумачкој екипи су Џон Траволта, Ал Паћино и Кели Престон.

Филм у биоскопе треба да стигне идуће године.

Пеши је познат и по улогама у „Казину", „Разјареном бику", серијалу „Сам у кући" и „Мој рођак Вини".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво