Читај ми!

„Монтевидео 2” у Београду и Баранди

Снимање другог дела филмске приче о успеху југословенске репрезентације на првом Светском првенству у фудбалу наставља се у Београду и Баранди. Глумачкој екипи придружиће се Драган Николић и Бранко Ђурић, али и манекенка Наташа Војновић.

Екипа филма Монтевидео, Бог те видео, након завршеног снимања на Тенерифама, наредних дана ће наставити снимање другог дела тог остварења у Београду и Баранди, најавили су продуценти.

Филм се снима у продукцији куће „Интермедија нетворк", а режија је, као и у првом делу, поверена Драгану Бјелогрлићу.

Улоге фудбалера репризираће Милош Биковић, Петар Стругар, Виктор Савић, Андрија Кузмановић, Александар Радојичић, Урош Јовчић, Ненад Хераковић, Раде Ћосић, Милан Никитовић, Бојан Кривокапић, а придружиће им се бројне колеге.

Драган Николић у другом делу филма Монтевидео, Бог те видео тумачи улогу легендарног председника Светске фудбалске федерације Жила Римеа, који је био иницијатор оснивања првог ФИФА Светског првенства у фудбалу, одржаног 1930. године у Монтевидеу.

Глумац Бранко Ђурић Ђуро тумачи улогу човека с ових простора који живи у Монтевидеу и ради у хотелу у којем су смештени српски репрезентативци током Првенства.

На Тенерифама су током снимања били ангажовани локални шпански глумци за споредне улоге, као и велики број статиста. Веома тражена шпанска глумица Карла Санчез нашла се у улози локалне лепотице, а ту су и Дидијер Расел, Елена Мартинез, Франсиско Вера, Џенифер Мартин и други.

Један део наставка приче о првој југословенској репрезентацији прошле године сниман је на конструисаном броду у Баранди. Тада су снимљене сцене прекоокеанског путовања југословенске репрезентације до Монтевидеа.

Међу путницима брода је и богати Американац грчког порекла кога тумачи признати грчки глумац Ефстратиос Тзортзоглоу, а пред филмским камерама се нашла и манекенка Наташа Војновић.

Ту је и тринаестогодишњи дечак Предраг Васић у улози малог Станоја, као и старије колеге Војин Ћетковић, Небојша Илић, Никола Ђуричко, Срђан Тодоровић и Срђан Тимаров.

Њима се у другом филму придружује и млади глимац Иван Зекић у улози фудбалера Ивице Бека.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво