Читај ми!

Содерберг, ипак, не напушта филм

Наводно повлачење Стивена Содерберга из света филма је у ствари неспоразум. Амерички синеаста тренутно припрема два остварења и, како истиче, не пада му на памет да напусти добар посао у доброј клими. Забуну је направио Мет Дејмон који је преувеличао редитељеву изјаву из кафане!

После више наговештаја да ће се повући из света филма амерички режисер Стивен Содерберг одлучио је да открије истину.

У децембру прошле године глумац Мет Дејмон је изјавио да се режисер са којим је радио Contagion, одлучио да се 2012. године потпуно повуче из кинематографије.

Содерберг је сада у интервјуу за Ентертејнмент викли (Entertainment Weekly) објаснио да, без обзира на то што му је досадила филмска индустрија, још није одлучио да се званично пензионише.

„Мет Дејмон је дискретан као 14-годишња шипарица. То сам рекао пијан, у време док смо снимали `Contagion' у Чикагу", открио је Содерберг.

Режисер је рекао и да се изненадио кад је неколико дана касније у новинама читао о свом наводном пензионисању и додао да још није сигуран у ту одлуку.

„Ја на неки начин полако излазим из посла, али никоме не пада на памет да напусти добар посао у доброј клими. Све је то преувеличано. То је Метова грешка".

Содерберг тренутно ради на два пројекта, филму о ексцентричном пијанисти Либерачеу са Мајклом Дагласом и римејку шпијунског остварења The Man from U.N.C.L.E. са Џорџом Клунијем.

Добитник је Оскара за режију Путева дроге, режирао је и остварења Играј своју игру, Поново у игри, Игра се наставља, Ерин Брокович, Секс, лажи и видео траке, Доушник и Че 1 и Че 2.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво