Читај ми!

Крај саге о вампирској љубави

Делић венчања Беле и Едварда, меденог месеца и чекања принове приказани су у дуго очекиваном трејлеру за последњи део Сумрак саге. "Праскозорје 1" наћи ће се на великом платну средином новембра ове године.

Најишчекиванијих два минута видеа представљено је публици! Трејлер за филм Праскозорје 1, финални део Сумрак саге, одушевио је фанове који ће у новембру имати прилику да погледају остварење у биоскопима.

Видео садржи све оно што су обожаватељи љубавне приче између вампира и смртнице и очекивали - венчање, медени месец, труднички стомак, чак и Тејлора Лаутнера голог до паса.

Праскозорје 1 доноси бајковите призоре са Белиног и Едвардовог венчања и меденог месеца. Љубавну идилу прекида Белина трудноћа која открива до тада непознате опасности. Фетус убрзано напредује и доноси јој болове.

Едвард страхује да ће трудноћа убити Белу и инсистира на абортусу, међутим она то одбија.

Додатни проблем представља чопор вукодлака који је схватио да ће беба, полу-вампир и полу-човек, бити њихов непријатељ.

Због тога се одлучују да убију Белу и бебу. Џејкоб, који је заљубљен у њу, напушта чопор у знак протеста. Када се и други вампири окоме на породицу Кален и њене нове чланове, почиње коначна борба добра и зла.

Последњи део саге подељен је у два филма.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара