Пљачкаш и жртва заједно у опасности

Дугогодишњи криминалац Даг покушава да избегне потеру агента ФБИ који га прогони. Истовремено, заљубљује се у управницу једне од банака коју је опљачкао, што их обоје доводи у смртну опасност... Играју Бен Афлек, Ребека Хол, Џон Хем, Џереми Ренер, Крис Купер и Блејк Лајвли.

Главни јунак филма "The Town" (Град) Даг Мекреј (Бен Афлек, који је и режисер филма) је криминалац без имало гриже савести, фактички предводник групе немилосрдних пљачкаша банака, чији се припадници поносе тиме што су у стању да се „извуку" без последица после сваке ризичне акције.

Како нема никога ко му је стварно близак, Даг не мора да се плаши да ће некога изгубити током пажљиво организованих и изведених пљачака које врше у северном делу Бостона, Чарстону.

Али, све се промени када током једне пљачке његова група накратко киднапује управницу банке Клер Киси (Ребека Хол из филмова „Престиж" и „Љубав у Барселони").

Иако пљачкаши после тога пусте Клер на слободу неповређену, она је у великом страху јер криминалци знају њено име и адресу и због тога је стално на опрезу.

Ипак, када упозна шармантног младића по имену Даг, Клер „спусти гард" и почне да му верује, не знајући да је управо он човек који ју је пре неколико дана престравио.

Између њих се одмах јави привлачност која постепено прераста у романсу, што их води на опасан пут који би за обоје могао бити смртоносан.

У криминалистичком трилеру „Град" играју још и Џон Хем (серија „Људи са Менхетна" и филм „Дан кад је земља стала") као агент ФБИ, Џереми Ренер („Катанац за бол") је још један припадник „Дагове екипе", а ту су и Блејк Лајвли (серија "Gossip Girl") и оскаровац Крис Купер („Адаптација", „Америчка лепота", „Капоте" и „Сиријана").

Ова прича је адаптација романа „Принц лопова" Чака Хогана из 2004. године.

Филм „Град", други дугометражни филм који је режирао Бен Афлек, имао је буџет од 40 милиона долара, а у биоскопима у САД ће се приказивати од 17. септембра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара