Забрањена вучја љубав

У цртаћу „Алфа и омега", млада вучица и вук потпуно различитог статуса у чопору се стицајем околности нађу далеко од куће. Због тога морају да се ослоне једно на друго да би успели да се врате. Ипак, љубав која се јави између њих све закомпликује... Гласове позајмљују Хејден Пенетијер, Џастин Лонг, Кристина Ричи, Дени Гловер и Денис Хопер.

Кејт и Хамфри су вукови из истог чопора, али је њихов статус потпуно различит. Млада вучица Кејт је у самом врху јер је њен отац предводник чопора (алфа мужјак).

Ћерка вође вукова се понаша баш као што се од ње очекује и схвата своје дужности према чопору сасвим озбиљно.

Хамфри, са друге стране, је омега вук, односно један од најнеугледнијих, а време проводи шалећи се и играјући са другарима који су омеге као и он.

Да би прекинуо сукобе са ривалским чопором, Кејтин отац објави да ће се она удати за алфу из тог чопора, а Кејт то прихвати као своју дужност.

Ипак, те планове осујете ренџери који Кејт и Хамфрија погоде успављујућим стрелама.

Када се пробуде, алфа и омега чопора схватају да су далеко од куће и да су их тамо довели да би направили потомоство и да би вукови поново живели у тим пределима.

Кејт и Хамфри ипак крећу на пут како би се вратили кући и спречили сукоб између њиховог и супарничког чопора.

Да би успели, вучица и вук који се у нормалним околностима никада не би ни дружили морају да сарађују и да се ослоне једно на друго.

Ипак, током пута они се заљубе, али и поред тога остаје питање да ли ће на крају и бити заједно?

Главним јунацима цртаћа „Алфа и омега" гласове позајмљују Хејден Пенетијер (филм „Сећање на Титане" и серија „Хероји") и Џастин Лонг ("DodgeBall", „Умри мушки 4", „Ти га просто не занимаш", „Вуци ме у пакао" и "Going the distance").

Осим њих ту су и Кристина Ричи („Сирене", „Породица Адамс" „Успавана долина", „Монструм", „Ледена олуја"), Дени Гловер и покојни Денис Хопер у својој претпоследњој улози (комедија „Последњи филмски фестивал је тренутно у фази постпродукције).

Филм „Алфа и омега", који су режирали специјалисти за цртане филмове Бен Глак и Ентони Бел, стиже у америчке биоскопе 17. септембра.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара