„Експлозивни“ интервју промовише „Плаћенике“

Акција Силвестера Сталонеа „Плаћеници“, у којој играју безмало сви најпознатији глумци овог жанра, добила је нови вид промотивног спота - „експлозивни“ интервју редитеља остварења.

Филм „Плаћеници" (The Expendables) у којем играју суперзвезде акционог жанра Силвестер Сталоне, Брус Вилис и Арнолд Шварценегер доћи ће у српске биоскопе 25. августа, саопштила је дистрибутерска кућа „Так".

Филм, у којем играју и Џет Ли, Долф Лундгрен, Мики Рурк, Џејсон Стејтам, Тери Круз и Ренди Котур и Ерик Робертс, од петка се приказује у америчким биоскопима, а режирао га је Силвестер Сталоне, који је такође и косценариста.

Још током постпродукције, филм је пренет у стрип, а део промотивне кампање је и кратки, „екслпозивни" интервју Силвестера Сталонеа на Јутјубу током којег он посеже за базуком и разноси део графичког дизајна тог сајта намењеног дистрибуцији видео клипова.

Како се у саопштењу наводи, „Плаћеници" су „тестостеронско остварење на трагу акционих блокбастера 1980-их и 1990-их година" и налазe се на репертоару 3.270 биоскопа у САД.

„Плаћеници" су прича о групи специјалаца чија наизглед рутинска мисија креће у неочекиваном смеру.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара