Елвисова унука у „Побеснелом Максу"?

Унука Елвиса Прислија Рајли Кио вероватно у четвртом наставку „Побеснелог Макса", у којем ће насловну улогу играти Том Харди. У глумачкој екипи и Шарлиз Терон и ћерка музичара Ленија Кравица Зои, док је сценариста и режисер као и у прва три дела Џорџ Милер.

Рајли Кио (21 година) је у преговорима да се прикључи екипи четвртог дела култног серијала „Побеснели Макс".

Прича новог дела, названог „Пут беса", држи се у тајности, али се зна да се наставља на догађаје из трећег наставка, снимљеног још 1985. године. То значи да је главни јунак још увек релативно млад, па ће га уместо Мела Гибсона играти Том Харди (из филмова „Почетак", „Рокенрола" и "Star Trek Nemesis").

Унука Елвиса Прислија глумиће једну од „пет жена", које Хардијев лик мора да заштити од негативаца, а познато је да ће поред ње глумити и Зои Кравиц (ћерка музичара Ленија), Тереза Палмер („Чаробњаков шегрт") и Аделејд Клеменс („Икс-мен почеци: Вулверин").

У глумачкој екипи биће још и Шарлиз Терон и Николас Холт („Самац" и „Борба титана").

Снимање новог наставка заказано је за почетак следеће године, а сценариста и режисер биће творац серијала Џорџ Милер.

Рајли Кио, која је манекенску каријеру започела у 14. години, дебитовала је на великом платну ове године у филму "Runaways" о женском рок бенду из седамдесетих година.

Такође, ћерка Лизе Мари Присли и музичара и глумца Денија Кијоа, глумила је и у филмовима „Добри доктор" (поред Орланда Блума) и „Џек и Дајен" (заједно са Џуно Темпл и Кајли Миног). Оба наслова у биоскопе стижу следеће године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се