„Солт“ у београдским биоскопима

У шпијунском трилеру „Солт“ Анђелина Џоли је агент ЦИА, оптужена да је руски шпијун. Покушавајући да докаже своју невиност, уплиће се у низ невероватних ситуација... „Солт“ је од данас на репертоару београдских биоскопа.

Акциони шпијунски трилер „Солт", са Анђелином Џоли у главној улози, од данас ће бити на репертоару у београдским биоскопима, најавио је домаћи дистрибутер „Так".

Овај филм се управо приказује у Америци, где је за првих десет дана зарадио око 70 милиона долара, чиме се сврстао међу најуспешније наслове у свом жанру.

Филм је режирао Филип Нојс, по сценарију Курта Вимера, а у глумачкој екипи су Лиев Шрајбер, Чивител Еџиофор, Данијел Олбрицки и други.

Главни лик је припадница ЦИА Евелин Солт (Џоли), која изненада бива оптужена да је руски шпијун - кртица.

Док покушава да докаже своју невиност, користећи изузетне вештине и искуство тајног агента, уплиће се у невероватну авантуру, укључујући атентате на председнике Русије и Америке и могући почетак нуклеарног рата.

Филм високе продукције обилује атрактивним сценама борилачких вештина, јурњаве колима, ватрених окршаја и експлозија.

Према мишљењу гледалаца на новинарској пројекцији у „Таквуду", овај типични летњи хит биће добра забава за младу мушку публику.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво