Алисина освета у новом „Притајеном злу“

У четвртом делу „Притајеног зла“ редитеља Пола Андерсона, снимљеног на основу серијала истоимених игрица, Алис је намамљена у Лос Анђелес који ипак није безбедна зона. Играју Мила Јововић, Вентворт Милер, Али Лартер, Ким Коутс, Спенсер Лок, Борис Коџо и Шон Робертс.

Четврти наставак у серијалу, филм "Resident Evil: Afterlife" (Притајено зло: Живот после смрти) редитеља, сценаристе и продуцента Пола Андерсона, заснованог на истоименим игрицама, прати наставак приче из трећег дела.

Главна јунакиња Алис (Мила Јововић) лута светом опустошеним опасним вирусом, који оболеле претвара у крвожедне зомбије.

И даље се наставља сукоб између Алис и корпорације „Амбрела", која ју је раније пратила и ухватила да би из њене крви добила серум.

Ипак, у овом наставку, хероина добија неочекивану помоћ старог пријатеља која ће јој омогућити да се освети.

Свеж, нови траг који Алис открије указује да постоји уточиште на којем је могуће склонити се од „немртвих".

Та безбедна зона наводно се налази у Лос Анђелесу.

Али, када тамо стигне, Алис открива да је град испуњен хиљадама „немртвих", а Алис и њени пријатељи су на путу да упадну у смртоносну замку.

Четврти део саге „Притајено зло" први је наставак који је снимљен у три-де техници и други који је режирао муж Миле Јововић Пол Андерсон, који је продуцирао и написао сценарио за сва четири филма.

У филму се још појављују и манекенка и глумица Али Лартер („Последња екскурзија" и „Правна плавуша", Вентворт Милер (односно Мајкл Скофилд из серије „Бекство из затвора"), енглеска манекенка и глумица Сијена Гилори („Ерагон" и други део „Притајеног зла") и Канађанин Шон Робертс.

Затим, ту су и Спенсер Лок, Борис Коџо, Ким Коутс и Кејси Барнфилд.

Буџет филма био је 60 милиона долара, а у америчким биоскопима ће се приказивати од 10. септембра.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара