Домаћи филмови у биоскопима

Српски играни филмови „Жена са сломљеним носем“ Срђана Кољевића и „Плави воз“ Јанка Баљка од септембра на репертоару београдских биоскопа.

Домаћа остварења „Плави воз" и „Жена са сломљеним носем" ући ће у домаће биоскопе током септембра, најавила је дистрибутерска кућа „Так".

„Жена са сломљеним носем" Срђана Кољевића, која је победила на фестивалу „Синема сити" у Новом Саду, имаће биоскопску премијеру 1. септембра, а њена дистрибуција ће кренути дан касније. Место премијере није саопштено.

Главне улоге у овој драми тумаче Небојша Глоговац, Бранка Катић, Аница Добра, Вук Костић, Нада Шаргин, Никола Ракочевић и Јасна Жалица.

Радња филма „врти се" око бебе - коју је у таксију, током саобраћајне гужве на мосту, оставила млада жена са повређеним носем и бацила се у реку - као и троје очевидаца њеног скока.

„Плави воз" Јанка Баљка, који је приказан на „Синема ситију" и на „Софесту" у Сопоту, биоскопску премијеру ће имати 22. септембра у београдском „Сава центру", а дан касније почињу редовне пројекције.

У филму играју Сања Поповић, Љубомир Булајић, Александар Радојичић, Лена Богдановић, Небојша Миловановић и други.

„Плави воз" говори о генерацији матураната једне београдске средње школе 1980. године и прати дешавања током седам дана жалости због смрти председника тадашње Југославије Јосипа Броза Тита.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара