„Невине лажи” шармантног шпијуна

Акциона комедија „Невине лажи”, са Томом Крузом и Камерон Дијаз у главним улогама, од четвртка у биоскопима у Србији.

Филм „Невине лажи" (Knight and Day) редитеља Џејмса Менголда („Ход по ивици", "Girl, Interrupted", „Кејт и Леополд" и "3:10 to Yuma") биће од 29. јула на редовном репертоару домаћих биоскопа, најавио је дистрибутер „Так".

По сценарију Патрика О'Нила, у центру радње филма је усамљена жена, којој наизглед безопасни састанак „на слепо" изненада окреће живот наопако, када је шпијун поведе у дивљу авантуру да би сачувао моћну батерију у којој лежи кључ неограниченог извора енергије.

Пар, који играју Камерон Дијаз и Том Круз, упушта се у авантуру по целом свету, а њихов живот зависи од успешности операције.

Џун (Дијаз) ће се наћи у центру лукаво склопљених савеза и неочекиваних издаја и мораће да бира између истине и поверења.

У глумачкој екипи су и Питер Сарсгард, Меги Грејс, Пол Дејно и други.

Од почетка реализације „Невиних лажи", продуценти су имали бројне проблеме, а промењен је режисер и више сарадника на сценарију.

Такође, продуценти су првобитно планирали да други глумци играју главне улоге и разматрали су Адама Сендлера, Криса Такера и Џерарда Батлера за улогу која је на крају поверена Крузу, док је лик који игра Дијаз требало да игра Ева Мендез.

Иако је филм био трећи по заради првог дана приказивања (одмах иза филмова „Прича о играчкама 3" и "Grown Ups"), критичари нису били одушевљени овим остварењем.

Првог викенда у биоскопима „Невине лажи" зарадиле су 20,5 милиона долара, што је најслабији резултат за акциони филм са Томом Крузом у последњих 20 година.

Буџет филма је био 117 милиона долара, док зарада од биоскопских улазница широм света до сада износи 132 милиона долара.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара