Највећи акциони хероји заједно

Акција Силвестера Сталонеа „Плаћеници“ у српске биоскопе стиже крајем августа. Глумачку поставу чине највеће звезде жанра, а ово је први филм у којем се у истој сцени појављују Сталоне, Арнолд Шварценегер и Брус Вилис.

Филм прослављеног холивудског глумца Силвестера Сталонеа „Плаћеници" (The Expendables), у Београду ће премијерно бити приказан 26. августа, најавио је домаћи дистрибутер „МегаКом филм".

Према Сталонеовим речима, „Плаћеници" су снимљени као својеврсни омаж акционим блокбастерима осамдесетих и деведесетих година.

Чувени херој акционих филмова Сталоне, који потписује режију и сценарио и игра главну улогу, окупио је импресивну екипу старијих и млађих глумаца, који су се баш као и он прославили играјући у акцијама.

Тако су у глумачкој екипи Мики Рурк, Џет Ли, Џејсон Стејтам, Долф Лундгрен, Тери Круз, Ренди Коутур, Стив Остин и други.

Први пут на филму у истој сцени појавиће се Сталоне, Брус Вилис и Арнолд Шварценегер.

„Плаћеници" је прича о групи професионалних војника који су унајмљени да се инфилтрирају у једну јужноамеричку државу, како би збацили тамошњег диктатора.

Када мисија почне, чланови групе ће се наћи у мрежи издаје и преваре, а главног негативца игра Ерик Робертс.

Филм ће после премијере бити на редовном репертоару београдских биоскопа.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво