Џери, јеси ли то ти?

Љубимац жена, Џерард Батлер, последњих дана не личи на себе и не изгледа нарочито привлачно, али је то жртва коју је морао да поднесе зарад нове улоге. Батлер тумачи лик Сема Чајлдерса, „бајкера“ и дилера дроге, који се преобратио и постао признати хуманитарац.

Доскорашњи гост Београда, шкотски глумац Џерард Батлер, ових дана борави у Детроиту, где снима свој нови филм "Machine Gun Preacher" (у преводу „Проповедник са машинком").

Филм је заснован на причи о Сему Чајлдерсу, члану банде мотоциклиста и дилеру дроге, који је „пронашао Бога" и одлучио да отпутује у Судан и спасава децу из ратом захваћених подручја.

Чајлдерс и његова жена Лин основали су хуманитарно дечје село Анђели источне Африке, у месту Нимуле у Судану. Тренутно у селу живи више од 300 деце о којима се њих двоје старају, а укупно су избавили више од хиљаду малишана.

Батлер у филму глуми Сема Чајлдерса, а за потребе улоге је знатно променио лични опис. Највише коментара изазвала је његова фризура - озлоглашена „тарзанка".

Подсмешљиви коментари, међутим, полако прерастају у констатације да би стасити Шкот управо овом улогом могао да се уврсти у „озбиљне глумце".

Наиме, редитељ филма је Швајцарац Марк Форстер који је режирао и „Бал монструма" за који је Хали Бери добила Оскара, као и „У потрази за Недођијом" који је Џонију Депу донео прву номинацију за награду Америчке филмске академије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара