Стижу „Слаткиш и убица"

После удаје за наизглед идеалног мушкарца, Џен открива да је њен муж Спенсер у прошлости био тајни агент и да су им животи у великој опасности... Кетрин Хајгл и Ештон Кучер вечерас премијерно у Београду у филму „Слаткиш и убица".

Филм Роберта Лукетића „Слаткиш и убица" биће премијерно приказан код нас у четвртак у београдском биоскопу „Колосеј", најавио је дистрибутер „МегаКом филм".

Филм прати млади брачни пар, Џен (Кетрин Хајгл) и Спенсера (Ештон Кучер), који живе идеалним животом до тренутка када Џен открије да је Спенсер некада радио као тајни агент.

Суочена са чињеницом да је њен муж био елитни атентатор, Џен је одлучна да открије које још тајне Спенсер крије.

У исто време, Џен се труди да избегне метке, одржи углед добре сусетке, сачува добре односе са рођацима и реши велике проблеме са мањком поверења у мужа и брак.

Ново остварење редитеља филмова „Правна плавуша", „Гола истина", „21", за време првог викенда приказивања било је међу првих пет у САД и тренутно је најгледанија романтична комедија, док је у Великој Британији првог викенда приказивања био најгледанији филм.

„Слаткиш и убица", у којем глуме још и Кетрин О'Хара и Том Селек, биће од 8. јула на редовном репертоару биоскопа „Колосеј", „Стер" и „Рода".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се