Живот после Харија Потера

Троје младих глумаца који су се прославили улогама у серијалу o Харију Потеру приморани су да одлуче о следећем потезу у каријери. Чувени редитељ Мартин Скорсезе светлу будућност прориче Руперт Гринту, који је тумачио улогу Рона Визлија.

Снимање последњег дела серијала о дечаку-чаробњаку, „Хари Потер и реликвије смрти", завршено је пре неколико недеља и многи постављају питање: „Шта сад?"

Шта ће бити са троје младих глумаца који су последњих девет година готово искључиво били везани за снимање филмова према романима Џоане Роулинг.

Идући филм у којем ће играти Данијел Редклиф, тумач насловне улоге, јесте прича о животу енглеског фоторепортера Дена Елдона, "The Journey Is The Destination".

Познато је и да ће глумити у новој верзији филма „На Западу ништа ново", према роману Ериха Марије Ремарка.

Претходна верзија снимљена је далеке 1930. године и освојила је Оскара за најбољи филм.

Ема Вотсон, која тумачи лик Хермионе Грејнџер, за сада нема у плану нове филмске пројекте.

Млада Британка каже да намерава да се посвети студијама енглеског језика и књижевности на чувеном америчком Браун универзитету.

Ипак, то не значи да се неће предомислити уколико јој понуде добар сценарио, али таковог за сада нема.

Риђокоси Руперт Гринт прославио се улогом трапавог Рона Визлија, а следећи потез у каријери му је - улога у комедији.

Филм „Еди Орао" биће снимљен према истинитој причи о првом енглеском ски-скакачу који се такмичио на Олимпијским играма.

Иако то сада звучи мало вероватно, могло би се испоставити да, од њих троје, управо Руперта Гринта чека најсветлија глумачка будућност.

Доказ за то је недавна изјава легендарног редитеља Мартина Скорсезеа који је веома заинтересован за сарадњу са њим и упоређује га са Леонардом ди Капријем.

„Када је Лео глумио у 'Ромеу и Јулији' нико није могао да претпостави да би могао да глуми у гангстерском филму какав је 'Двострука игра'. А он је постао један од највећих глумаца свих времена. Исто би могло да се деси и Руперту", каже Скорсезе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
18° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се