Ко је нови Спајдермен?

Ендрју Гарфилд је нови Спајдермен. Млади глумац је из филмова независне продукције на велика врата ушетао у свет блокбастера, а за један дан његово име је искочило у сам врх листе најпретраживанијих појмова на „Гуглу".

Коначно је стављена тачка на нагађања ко ће обући костим Спајдермена уместо Тобија Мегвајера!

Британско-амерички глумац Ендрју Гарфилд глумиће Питера Паркера у четвртом наставку популарне филмске франшизе која би у биоскопима требало да буде почетком јула 2012. године.

Нови филм о човеку-пауку режираће Марк Веб, чија је романтична прича "(500) Days of Summer" прошле године добила безрезервну подршку публике и критике.

Четврти „Спајдермен" биће снимљен у три-де техници и пратиће доживљаје младог Питера Паркера, непосредно пошто га је ујео радиоактивни паук.

Ендрју Гарфилд (27) рођен је у Лос Анђелесу, али се још као дете преселио у Велику Британију.

Иако његово име није нашироко познато, млади глумац има хвалевредну радну биографију и једну БАФТА награду, освојену за улогу у британском телевизијском филму "Boy A".

Глумио је у филму „Имагинаријум доктора Парнасуса" Терија Гилијама, као и у драми "Never Let Me Go", пред Кирe Најтли и Кери Малиган.

У биоскопе ускоро стиже и потенцијални блокбастер, "The Social Network", прича о оснивачима Фејсбука, у којем Гарфилд глуми уз Џастина Тимберлејка.

Глумио је једну од главних улога у филму „Глинени голубови", поред глумачких легенди - Роберта Редфорда (који је и режирао филм), Мерил Стрип и Тома Круза.

Појавио се и у филму „Друга Боленова кћи", поред Ерика Бане, Натали Портман и Скарлет Јохансон.

Занимљив је и податак да је у року од само једног дана, по објављивању вести да ће бити нови Спајдермен, његово име искочило на сам врх листe најпретраживанијих појмова на „Гуглу".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се