Рекорд „Помрачења“

За само једно вече, филм „Помрачење“ у америчким биоскопима остварио зараду од 30 милиона долара. Трећи део саге „Сумрак“ од данас је у домаћим биоскопима.

Трећи наставак филмске саге „Сумрак" - „Помрачење" за једно вече приказивања у америчким биоскопима, током поноћних пројекција за фанове, остварио је до сада незабележену зараду од више од 30 милиона долара, саопштио је домаћи дистрибутер „Так".

Филм који је синоћ одушевио и београдску публику на премијери у Центру „Сава", премашио је претходно остварену рекордну зараду од 26,3 милиона долара коју је на поноћним пројекцијама остварио други део исте франшизе - „Млад месец".

Новембра прошле године, „Млад месец" је за само шест дана инкасирао 178 милиона долара, стога компанија "Summit Entertainment" очекује да филм „Помрачење" премаши цифру од 150 милиона долара првог викенда приказивања.

Трећи наствак, снимљен по истоименом бестселеру Стефани Мајер и у режији Дејвида Слејда, окупља исту глумачку екипу, предвођену младим звездама Кристен Стјуарт, Робертом Патинсоном и Тејлором Лаутнером, а од данас је на редовном репертоару београдских бисокопа.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се