Најтеже је опростити себи

У драми "Charlie St. Cloud", главни јунак је младић пред тешком одлуком. Наиме, Чарли мора да бира између обећања свом млађем брату који је погинуо у саобраћајној несрећи и нове љубави. Играју Зек Ефрон, Аманда Кру, Ким Бејсингер и Реј Лиота.

"Charlie St. Cloud" (Чарли Сент Клауд) је мешавина драме, фантазије и романсе, заснована на роману Бена Шервуда „Смрт и живот Чарлија Сент Клауда".

Главни јунак филма је Чарли (Зек Ефрон из филма „Средњошколси мјузикл"), весели младић који воли да једри и који је скоро увек добро расположен.

Чарли је одувек могао да се поузда у љубав, подршку и дивљење своје мајке Клер (оскаровка Ким Бејсингер) и брата Сема (млади Чарли Тахан из филма „Ја сам легенда").

Такође, Чарли је добио и стипендију за факултет, која ће му омогићити да напусти успавани градић на северозападу САД у којем живи.

Ипак, све се промени када његов млађи брат погине у саобраћајној несрећи док је он за воланом.

После тога, Чарли је потпуно обузет тугом, а његова перцепција света се мења, чак у толикој мери да је он и даље у стању да види Сема и да разговара са њим.

Измучен кривицом, Чарли се запосли као чувар гробља на којем је његов брат сахрањен да би му био што ближи.

Млади Чарли памти обећање које је дао брату и по којем ће сваки дан са њим вежбати бејзбол пре него што се лето заврши, а Чарли оде на факултет.

У таквој ситуацији, Чарли упознаје девојку Тес (Аманда Кру из „Последња екскурзија 3" и комедија "Sex Drive"), њих двоје се допадну једно другом и убрзо започну везу.

Што је ближи са Тес, све више заборавља на брата, и тада Чарли схвата да ако и даље буде са њом, више неће моћи да види Сема.

Због свега, главни јунак приче је растрзан и мора да изабере између обећања које је дао и нове љубави.

Овај филм, у којем глуми још и Реј Лиота, режирао је Бур Стирс, познат као режисер филмова "Igby Goes Down", "How to Lose a Guy in 10 Days", као и по епизодним улогама у Тарантиновим филмовима „Петпарачке приче" и „Улични пси" (у којем је један од радијских гласова).

„Чарли Сент Клауд" у биоскопе у САД стиже 30. јула.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара