Игра или борба за живот

Хорор „Пејнтбол“ од четвртка у београдском „Колосеју“. У филму Данијела Бенмајора, осам играча одлази на тајну локацију да би учествовало у игри пејнтбола, али убрзо постаје јасно да су постали плен серијског убице и да ће морати добро да се помуче да би преживели...

Мешавина хорора, акције и трилера, филм „Пејнтбол" младог шпанског редитеља Данијела Бенмајора биће од четвртка на редовном репертоару биоскопа „Колосеј", најавио је дистрибутер „МегаКом филм".

Ово је први дугометражни филм Бенмајора, кога је студио „Фокс" недавно изабрао за редитеља наставка популарне франшизе "Hitman" (са Тимотијем Олифантом у главној улози).

Реч је о филму о групи од осам младих љубитеља пејнтбола, који се међусобно не познају и који одлазе на тајну локацију, како би учествовали у специјалној игри за најбоље играче.

Када стигну, скидају капуљаче којима су им биле покривене очи и откривају да су у мрачној шуми.

Одједном, њихова авантура добија злослутни преокрет када непознати нападач почне да их напада правим мецима.

Запрепашћени, играчи у сада смртоносној игри траже објашњење и кривца, док сумњају једни у друге.

Правила игре су се променила и сад једино важи закон џунгле...

Глумачку екипу предводе Брендон Мекеј, Џенифер Метер, Петрик Реџис и Лајоне Перез.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво