„Вампирска грозница“ тресе Ел Еј

Стотине обожавалаца вампирске саге „Сумрак“ кампују испред арене Нокија Театар у Лос Анђелесу уочи сутрашње премијере „Помрачења“, трећег дела серијала „Сумрак“.

Уочи премијере трећег дела серијала „Сумрак", обожаваоци су подигли мало шаторско насеље испред Нокија Театра у Лос Анђелесу, где ће се одржати прва пројекција филма „Помрачење".

Стотине љубитеља ове приче, углавном тинејџери, од понедељка стрпљиво чекају да виде своје идоле који ће продефиловати црвеним тепихом - Кристен Стјуарт, Роберта Патинсона и Тејлора Лаутнера.

„Помрачење" на редован филмски репертоар северноамеричких биоскопа стиже 30 јуна, истог дана када ће у београдском Центру „Сава" бити домаћа премијера (код нас редовно приказивање почиње 1.јула).

У новом филму, Сијетл погађа серија тајанствених убистава, а Бела (Кристен Стјуарт) је поново у опасности.

Да ситуација буде још тежа, Бела ће морати да бира између љубави према Едварду (Патинсон) и пријатељства према Џејкобу (Лотнер), знајући да би њена одлука могла да распламса вековну борбу између вампира и вукодлака.

Филмови серијала, снимљеног према романима Стефани Мајер, велики су хитови, а прва два дела су зарадила више од милијарду долара (други део „Млад месец" чак 710 милиона долара).

Већ је познато да ће на основу последњег романа серијала „Сумрак", „Праскозорја", бити снимљена два филма.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво