Увучен у свет порнографијe

Озбиљан пословни човек Џек помаже двојици забушаната да развију пословну идеју и продаjу порнографију преко Интернета. Овај посао доноси огроман профит, али и контакт са разним проблематчним људима на ивици закона. Играју Лук Вилсон, Џејмс Кан, Раде Шербеџија, Ђовани Рибиси, Гејбријел Махт, Келси Грамер и Кевин Полак.

"Midlle men" (Посредници) је мешавина драме и комедије режисера и косценаристе Џорџа Галоа (који је такође и сликар и музичар, познат и као режисер филмова „Поноћна трка" и „29. улица").

Прича његовог новог филма смештена је у 1995. годину, када су се филмови гледали са видео касета, а Интернет је био тек нови проналазак, који није имао толико широку употребу као данас.

Главни јунак филма је пословни човек из Тексаса Џек Херис (Лук Вилсон из филмова "Vacancy", „Правна плавуша", "Old School"), који је имао савршен живот: дивну породицу и успешну каријеру, а његова специјалност је била да помаже компанијама у невољи да превазиђу потешкоће и поново „стану на ноге".

Али, Џеков релативно миран живот драстично се мења када упозна Вејна Биринга (Ђовани Рибиси из филмова "Gone in 60 Seconds", „Спасавање редова Рајана", „Државни непријатељи", „Изгубљени у преводу") и Бака Долбија (Гејбријел Махт "The Spirit", "Whiteout"), два крајње проблематична и неодговорна човека.

Њих двојица су први дошли на револуционарну идеју и схватили да је могуће продавати порнографију преко Интернета (иако је на почетку они једноставно краду из часописа, а затим продају).

Џек им помаже да драматично увећају приход, али како стичу милионску зараду, тако долазе у контакт са људима који у најбољем случају желе да их покраду, а у најгорем озбиљно повреде.

Испрва им помаже адвокат из Лас Вегаса Џери Хагерти (Џејмс Кан, односно Сони Корлеоне из филма „Кум" и Велики Ед из серије „Лас Вегас"), који ипак никако не опрашта дугове, док највећа опасност прети од руског мафијаша Никите Соколова (Раде Шербеџија).

Џек се од својих пословних партнера држи на дистанци, док себе уверава да он није део њиховог света и да је задржао свој морални кредибилитет.

Али, како своју супругу виђа све ређе, све више се зближава са порно звездом Одри (Лора Ремзи из филма "She's the Man"), што га опет све више увлачи у проблеме са Никитом.

У овом остварењу глуме још и Кевин Полак („Рикошет", „Дежурни кривци", „Последњи дани", „Неколико добрих људи"), манекенка Џасинда Берет ("Ladder 49" и „Бриџит Џоунс на ивици разума"), Келси Грамер (Фрејжер Крејн у серијама „Кафић Уздравље" и „Фрејжер") и бивши играч америчког фудбала Тери Круз (филмови „Шести дан" и "White Chicks" и серија „Сви мрзе Криса").

„Посредници" у биоскопе у САД стижу 6. августа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво