Штрумпфови у Њујорку

На Интернету се појавила прва слика из новог филма „Штрумпфови", који у биоскопе стиже следећег лета. Јунаци култног цртаћа у новој причи беже од Гаргамела и набасају на магични пролаз који их одведе до данашњег Њујорка.

Штрумпфови постоје већ пола века, а ускоро ће се први пут појавити у савременом свету.

Мали плави људи из стрипова и цртаћа биће хероји новог филма, чија ће се радња одигравати у Њујорку и који ће у биоскопе стићи на лето следеће године.

У оригиналном стрипу белгијског цртача Пејоа (Пјера Кулифура), Штрумпфови живе у Европи у средњем веку.

То ће бити почетно окружење Штрумпфова и у новом филму, али ће затим зли Гаргамел заузети њихово село, због чега ће плави човечуљци морати да беже кроз шуму, где ће набасати на тајновити део у којем „постоји чаробни портал који ће их пребацити у Њујорк".

Изгубљени на Менхетну, Велики Штрумпф, Мргуд, Кефало, Штрумпфета и још пар другара, ипак ће имати помоћ двоје људи у потрази за начином да се врате у свој свет.

Ипак, то неће бити лако, поготово јер ће и Гаргамел стићи у савремени свет у жељи да их ухвати.

Штрумпфовима ће гласове позајмити између осталих и Џонатан Винтерс, Џорџ Лопез, Фред Армисен и Пи Ви Херман, Штрумпфета ће бити Кејти Пери, а Гаргамел Хенк Азарија.

Плави човечуљци „штрумпфоваће" на великом платну од 3. августа 2011. године.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво