Хистерија због добитног тикета

У комедији "Lottery ticket", Кевин, који живи у сиромашном комшилуку, добије 370 милиона долара на лотоу. Због празника ипак не може да преузме добитак још три дана, а када сви сазнају за добитак, Кевин је у огромним проблемима. Глуме Бау Вау, Ајс Кјуб, Брендон Ти Џексон, Натури Нотон, Тери Круз и Гбенга Акинагбе.

"Lottery ticket" (Лото тикет) је дебитантски филм режисера и сценаристе Ерика Вајта, који је до сада режирао музичке спотове, међу којима и за Пи Дидија, Криса Брауна и Мери Џеј Блајџ.

У Вајтовој комедији "Lottery ticket", главни јунак је Кевин Карсон (музичар Бау Вау, односно Шед Грегори Мос, глумио у филмовима "The Fast and the Furious: Tokyo Drift" и "Like Mike"), који живи у сиромашном делу града и није баш један од популарнијих младића.

Кевин живи са баком, која већ годинама игра лото, бирајући увек исте бројеве.

Једног дана, њихови животи се у потпуности промене када су управо ти бројеви напокон извучени, а награда је вртоглавих 370 милиона долара.

Кевин је свестан да ће бити у великим проблемима ако било ко из његовог окружења сазна за добитак, па зато жели да што пре преузме награду.

Ипак, због празника то није могуће у следећа три дана, а да све буде још теже, ускоро сви сазнају за Кевинову тајну.

Од тада, девојке у комшилуку желе да буду са Кевином, па и најпривлачнија међу њима која га је до тада игнорисала.

Девојке нису једине које се интересују за добитни тикет, већ он привуче и пажњу локалних силеџија, па и најопаснијег међу њима Лоренца (Гбенга Акинагбе из серије "The Wire").

Кевин тако пред собом има 72 часа да сачува тикет и прузме награду, а при том постоји милион начина да добитак падне у погрешне руке.

У овој комедији глуме још и репер, продуцент и режисер Ајс Кјуб (филмови „Петак", „Анаконда, „Три краља"), Брендон Ти Џексон („Тропска грмљавина", „Перси Џексон"), Мајк Епс („Петак" и „Доктор Дулитл 2") и певачица Натури Нотон (римејк мјузикла "Fame") .

Затим, ту су и певачица и манекенка Тејара Мари, Тери Круз (серија „Сви мрзе Криса" и филмови „Шести дан", "White Chicks"), Кит Дејвид („Фатална несрећа" и "There's Something About Mary") и Чарли Марфи (старији брат Едија Марфија).

Комедија "Lottery ticket" у биоскопе у САД стиже 20. августа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво