Сeдам опаких бивших

Када млади гитариста Скот у комедији "Scott Pilgrim vs. the World" сретне девојку из снова, проблеми тек почињу јер ће седам њених бивших љубави дати све од себе да би га уништили. Играју Мајкл Сера, Мери Елизабeт Винстед, Ана Кендрик, Киран Калкин и Крис Еванс.

"Scott Pilgrim vs. the World" (Скот Пилгрим против света) енглеског режисера Едгара Рајта ("Hot Fuzz" и "Shaun of the Dead") је тинејџерска акциона комедија са елементима фантастике, заснована на истоименом стрипу.

Главни јунак филма је забушант Скот Пилгрим (Мајкл Сера из ситкома "Arrested Development" и филмовa "Superbad" и „Џуно"), који има 23 године, тренутно је „између послова" и свира бас гитару у рок бенду.

Њему све полази за руком, све док не почне у сновима, а затим и на јави да среће необичну девојку.

Њено име је Рамона („краљица вриска" Мери Елизабет Винстед из филмова "Monster Island", „Круг 2", „Последња екскурзија 3", „Отпоран на смрт", „Умри мушки 4") и ради као достављач на ролерима.

Када коначно успе да започне везу са Рамоном, то не значи да је дошао крај Скотовим мукама, већ напротив, оне тек почињу.

Оно што Скот није знао је да Рамонина прошлост много злокобнија него што је то уобичајено и да укључује седам осветољубивих некадашњих љубави.

Наиме, Скот мора да стрепи од Рамониних злих бивших, који долазе ни мање ни више него у намери да га убију (додуше ти покушаји укључују борбу „светлосним сабљама" или ону налик на сукобе у игрицама као што је „Мортал комбат").

Док се све више зближава са Рамоном, Скота ће, између осталих, напасти и скејтбордер, рок звезда и идентични близанци, а он ће морати да их уништи, пре него што они униште њега...

У комедији, снимљеној према стрипу Брајана Лија О'Мелија, глуме још и Ана Кендрик („У ваздуху"и „Сумрак сага"), Киран Калкин ("Paper Man"), Крис Еванс („Фантастична четворка" и "Not Another Teen Movie") и Брендон Раут (амерички манекен и глумац, играо у филму „Повратак Супермена").

У биоскопе у САД, филм „Скот Пилгрим против света" стиже 13. августа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво