Нови филмови на репертоару

У београдске биоскопе стижу римејк чувене хорор приче „Страва у Улици Брестова", романтична комедија са Џенифер Лопез „План Б", као и француски документарац „Бебе".

Филмови „План Б"' и „Страва у Улици Брестова" биће од четвртка на репертоару биоскопа „Таквуд", Дом синдиката, „Рода", „Стер синемас" и „Колосеј", најавио је домаћи дистрибутер „Так".

Романтичну комедију „План Б", која је премијерно приказана на недавно одржаној филмској ревији „Ако не гледаш фудбал, дођи с другарицама у биоскоп" у Центру „Сава", режирао је Алан Пол, а главне улоге тумаче Џенифер Лопез и Алекс О'Локлин.

Филм прати живот Зои, која одлучује да више не чека савршеног мушкарца, већ одлази на вештачку оплодњу. Али у повратку из болнице, она среће Стена, који би могао бити „онај прави".

Култни хорор класик „Страва у Улици брестова" враћа се на велико платно у римејку редитеља Семјуела Бејера.

Према синопсису, језиви серијски убица Фреди Кругер у сновима прогања групу тинејџера из предграђа, који су безбедни само док су будни.

У филму играју Џеки Ерл Хејли, Руни Мара, Кајл Галнер, Томас Декер, Келан Лац, Кејти Касиди, Кони Бритон и други.

Од четвртка ће се у Дворани Културног центра Београд приказивати и француски документарни филм „Бебе" редитеља Томаса Балме.

У овом остварењу Балме је са својом филмском екипом направио својеврсни експеримент и на веома интересантан начин успео да комбинује елементе документарног и играног филма.

Прича филма прати живот четири бебе у четири државе, у првих годину дана њиховог живота, од рођења па до првих корака, приказујући како географске, верске и културолошке разлике утичу на то како бебе доживљавају своју околину.

Пратећи бебе у Намибији, Монголији, Јапану и САД, Балме истовремено приближава публици четири различите културе, успевајући да „ухвати" оне најлепше, најбезбрижније и најдирљивије тренутке и јединствене моменте у првим месецима живота.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво