Најчуднији ментор

Луис долази у Њујорк да би постао писац и тамо изнајми собу код чудака који ради као пословна пратња богатим старијим дамама. Тај ексцентрик му постаје ментор, који га упознаје са животом у великом граду. У комедији "The Extra Man" глуме Пол Дејно, Кевин Клајн и Кејти Холмс.

Филм "The Extra Man" (Пратилац, човек „додатак") Роберта Пулцинија и Шари Спрингер Берман (који су режирали "American Splendor") је прича испуњена ексцентричном ликовима и говори о младићу који долази у велики град.

У центру приче је Луис (Пол Дејно из филмова „Биће крви" и „Мала Мис Саншајн"), усамљени сањар који напусти посао и оде на Менхетн у нади да ће постати писац.

Када дође у Њујорк, убрзо пронађе нови посао у једном магазину, где упозна дивну девојку Мери (Кејти Холмс из серије "Dawson's Creek"), која је опседнута екологијом.

Ипак, оно што заправо покреће догађаје је његов нови дом.

Наиме, Луис изнајми собу у оронулом стану бриљантног, али пропалог драмског писца и великог чудака Хенрија Харисона (оскаровац Кевин Клајн из филмова „Риба звана Ванда", „Дејв", "Soapdish", "In & Out").

Овај необични човек има обичај да плеше сам уз чудну музику и да пева оперете, а кад то не ради, онда обавља посао човека „додатка", односно он је на друштвеним догађајима пословна пратња имућним удовицама из високог друштва.

Дружећи се са овим ексцентриком, Луис упада у низ урбаних авантура, на којима срећу правог лава, имају проблеме са љубоморним комшијом, пијаним деведесетогодишњакињама и швајцарским грбавцем.

Ова комедија, у којој глуми и Џон Рајли ("Boogie Nights", „Магнолија", „Банде Њујорка", „Жртве рата"), у биоскопе у САД стиже 30. јула.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво