Играчке причају на српском

Трећи део цртаћа „Прича о играчкама“, синхронизован на српски језик, премијерно у недељу у Центру „Сава“. Гласове позајмљују Гордан Кичић, Драгољуб Ђуричић Мићко, Воја Брајовић, Нада Блам и други.

Најновије остварење „Дизнија" и „Пиксара", анимирани филм „Прича о играчкама 3" имаће премијеру у недељу у великој дворани Центра „Сава".

Како је највио дистрибутер „Тарамаунт", цртаћ ће бити приказан у склопу филмске ревије „Ако не гледаш фудбал, дођи са другарицом у биоскоп.

Филм је синхронизован на српски, а гласове главним јунацима, Вудију и Базу, позајмљују наши познати глумци Гордан Кичић и Драгољуб Љубичић Мићко, док су се у осталим улогама нашли Воја Брајовић, Нада Блам, Дубравко Јовановић, Лазар Дубовац и други.

У трећем делу „Приче о играчкама" Вуди и Баз су прихватили чињеницу да ће њихов власник, Енди, једног дана одрасти, али када Енди крене на колеџ, за собом оставља верне играчке, које су на муци због неизвесне судбине која их чека.

Синхронизовану верзију филма публика ће од 17. јуна моћи да погледа и у три-де техници, али само у „Роди", „Таквуду" и Дому Синдиката, док ће у биоскопу „Стер синемас" тада почети да се приказује и титлована и синхронизована верзија овог остварења.

Филм „Прича о играчкама" први пут је приказан 22. новембра 1995. године и био је први филм који је комплетно компјутерски анимиран.

Такође, са зарађених 360 милиона долара, „Прича о играчкама" била је на првом месту листе најгледанијих филмова.

Занимљиво је да је други наставак зарадио 485 милиона долара широм света и тако надмашио први део.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво